Stukadoor.

De Bruijn Schilderwerken is er ook voor stucwerk!

Of het nu gaat om uw woonkamer, badkamer, keuken, hal of kantoor, wat voor u telt is een perfect eindresultaat. Wij hebben ons het vakmanschap van de stukadoor eigen gemaakt, zo hoeft u nog maar met één partij te schakelen. Makkelijker voor uw en wij kunnen een beter resultaat garanderen.

Wij bieden een aantal stuctechnieken aan waaronder glad stucwerk, beton look (Beton Ciré) en Glanspleister. Mocht u opzoek zijn naar een andere vorm van stucwerk, neem dan even contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden.

Soorten stucwerk.

Een goede basis zorgt voor een mooier eindresultaat.
Glad stucwerk

Glad stucwerk

Maak ruwe of gemetselde wanden en plafonds weer vlak en strak. Glad stucwerk is ook toepasbaar op ronde vormen. Het werkt vochtregulerend en brandvertragend. Deze basis is ideaal voor verdere behandeling met verf, behang, sierpleister etc.

Betonciré ook wel Beton look genoemd

Betonlook

Beton ciré ook wel beter bekend onder de naam 'beton look' is enorm populair. En de toepassingen zijn vrijwel eindeloos; van de achterwand van uw toilet of keukenblad tot aan badkamers, douches of uw huiskamer. Beton ciré is geschikt voor vochtige ruimtes.

Glanspleister stucwerk

Glanspleister

Een unieke wand, rustiek maar toch modern. Glanspleister is een mengsel van kalk & marmerstof waarmee uw wand van een zeer gladde afwerking kan worden voorzien. De toepassingsmogelijkheden zijn wederom zeer uitgebreid.

"De Bruijn Schilderwerken levert ambacht; ieder project voorzien wij van creativiteit & passie waarbij materiaal en kleur op maat worden afgestemd."

– Dave de Lange

Portfolio.

Werk waar wij trots op zijn.

Vragen of contact opnemen?

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een aanvraag doen? U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)6 43 22 72 19 of stuur een e-mail.
TOP